Яшэрмен синсез дэ

Рябина Хат
Шинэ бара, саргаялар тэрэз тобендэ
Синен очен генэ утырткан голлэрем
Эллэ кышкы буран юлны капладымы
Буталдылар  ахры онем, тоннэрем...

   Рэнжу юк кунелемдэ
   Эрну бар йорэктэ
   Синсез дэ яшэргэ
   Ойрэнэм кирэксэ.

Йорэген таш булганлыгын буген
Сон булса да инде мин анладым
Ничэ еллар  сина табынып, инанып
Яшэгэнлегемэ  уксеп  жыладым...

   Рэнжу юк кунелдэ
   Эрну бар йорэктэ
   Синсез дэ яшэргэ
   Ойрэнэм кирэксэ

Конлэшмимен хазер, сагынмыйм узенне
Яратырга сэлэт, юк  синен кунелдэ
Бар эйткэн сузен ,чыкты ялганга
Нур тугел,салкынлык боркелэ кузеннэн

   Рэнжу юк кунелдэ
   Эрну бар йорэктэ
   Синсез дэ яшэргэ
   Ойрэнэм кирэксэ

Яна жырым.