Портал

Александр Боголюбский
I look into the mirror
And see Another boy
Поскольку Жизнь и Лира
Мне вверены Судьбой

I could be simple mortal
And live a humble life
But I have found The Portal
И мне уже не в кайф

Скитаться по тропинкам,
Проторенным давно:
That’s what I always think of:
There must be So Much More!

Поэтому, погнали
За край своих Основ
And we shall win The Rally,
We’ll conquer death with Love!