ти у мене

Лина Герц
ти з'явився у моєму житті випадково,
стало ніжно і так казково.
я знайшла свій сенс життя,
і без тебе я - не я.
тепер легше мені на світі жить,
адже є кого любить!
кажуть, випадковості не випадкові,
та й таке, повірю на слово.
вдячна богу за тебе,
дякую щодня небу,
що ти є
у мене.