Роберт Фрост Вопрос

Елена Леонидовна Федорова
Robert Frost

A Question

A voice said, Look me in the stars
And tell me truly, men of earth
If all the soul - and – body scars
Were not too much to pay for birth.

Роберт Фрост

Вопрос

“Взгляни на мой Вселенский Лик
И свет на истину пролей:
А стоит боль, что ты постиг,
Чтоб воплотиться на Земле?..”