Виродок

Сергей Краснопольський
Жила була Велика в нас Сім'я 
У тій сім'ї жили і Ви,  …і Я! 
Був у сім'ї просторий світлий дім 
Усім жилось, пилось і їлось добре в нім 
Та з давнини часів,  із нас те кожен знає 
Оскільки вірить ще у невідступність року 
В сім'ї як звісно: – виродок буває 
В нас теж з'явилася „горбатая сорока”
Літала скрізь, та ще й галасувала 
Хотіла стати ідеалом птиці 
Сім'ю Велику в смерчу вир в штовхала 
І ось вам КАРА, - бах! 
- Війни зірниці! 
11.12.95г.