Життя бiжить дорогами

Сергей Краснопольський
Життя біжить дорогами, нелегкими, тернистими
Трапляється все ж радує приємно – урочистими
Hагодами, угодами, пригодами, подіями
А інколи здійсненними в житті твоєму мріями!
3.07.98р.