моя iстина

Вера Деревьянко
Задоволення отримуєм
від того
 що досягаємо життя нового
Цвітущого крутого

Що слово душу нашу гріє
 душа про краще життя мріє
Від корита до цариці
Від халупи до дзвіниці
Життя -моє наповнене буттям криниця
От нехай собі душа радіє
І для радості лиш діє

Вона в  коханні  щастям володіє
Живе з прекасною надієй
Не покидають світлі почуття що прикрашають душу і Життя