моя iстина

Вера Деревьянко
Я сприймаю світ з любовью
він мене окутав боллю
Світ
оточення моє і кожен день новЕ й новЕ із майбуття до нас пливе
 
це ти це я
 і це судьба гірка моя
 Та любов між нами є
Прикраша життя твоє й моє
З нею ми неначе міни
Несем взривні щасливі переміни