Свiтанки дихають в обличчя - укр. мова

Марат Школьник
Світанки дихають в обличчя,
Веселок сяйво, зорепад…
Надія в світ казковий кличе,
Цей світ - життя квітучий сад.

Щасливо, з Богом! Вже вітрила
Несуть твій корабель-життя.
Повір, всміхнеться доля щиро
Тобі в країні майбуття!