Заскрипить пiд ногою мостина...

Миклош Форма
Заскрипить під ногою мостина...
Замовчить перелякана ніч.
І мостина скрипить так інтимно,
наче пристрасть зове зусебіч...

Наче я і чекав серед ночі
на інтимний утомлений звук.
Наче ти вже заплющила очі
і розплющила промені рук...

Світ скрипить що не крок – усміхнуся,
не настрашить цей переполох...
Хай мостини скриплять – не боюся
жодних звуків, коли ми удвох...