rendezvous...

Ольга Карпилова Окей
Каждый имеет — Право на то, Что ему —Разрешили...

............ we have a date for one next fight,
............ we have a definite a date...
............ it would be worse with someone else,
............ you are the men — it's all the same...

© Olga Karpilova  «rendezvous...»