Нехай добро вам душу оповине

Лариса Сенчило
Квіточкі в саду моїм розквітли
Таку красу їм травень дарував
Неможно не радіти їм
Бо то створіннє Боже

Роси сльозою чисто вмиті
Рожевою зарею оповиті
Красуються на білом світі
Чиж це не диво,Боже мій

Чи можно в них стріляти
Чи чоботом топтати
 красу,щьо дарував Господь
На радість,та на втіху

Схаменіться люди,схаменіться
В душі нехай розквітнуть квіти
Нехай добро вам душу оповине
Бо квіти на могилах
           -то не в радість