Спjв соловейка

Валентина Вересоцкая
Темінь весняна на дворі.
Все людство,Планета спить.
Ледь-ледь жевріють зорі.
Погасла небесна блакить.

Ніч темна-володарка світу!
Вона заколихує всіх.
Не чути розмов.Ні сміху!
Тиша панує скрізь.

Та раптом ранкову тишу
Соловейка порушив спів!
Лагідний він.Наймиліший!
Дарма,що лунав без слів!

Тендітно.Так ніжно виводить
Пісню в ранковій пітьмі.
Щебече садочком. Бродить.
Душу сповиває мені!

Травень 2018