Холодн оч

Скрипник Егор
холодні очі лякають мене
з-за них охолоне серце любе
пропали рими, болить голова
свої почуття ти від мене хова

надія пропала - тепер ми одні
одні у цьом світі, одні у житті
пропали рими, болить голова
не знаю чому, але ти тут права

Та що ж тут казати - забулися дні
Коли були разом, ті дні у житті,
Коли була надія, відсутній був страх
Не знаю чому, але без тебе світ - жах