Любов

Скрипник Егор
любов приходить в темряві, минає ночі
і я помню твої дівочі очі
бешкетні відчуття, що ти дарила
я пам'ятаю, як ти любила


давай забудем все, що минуло
мої почуття ти колихнула
нам не потрібно більше невдач
і серце шепоче одне лиш пробач


любов не просить їсти, не хоче пити,
від неї, як казали, бувають діти,
не треба більше сльоз, слова забуті,
з тобою поруч я, і серце в смуті