щаслива в самотi

Вера Деревьянко
Жить люблю сама в собі
 я не бачу друга свого у тобі

Ти також закохана в своє  життя
 сама в собі існуєшь до путя

Ми напевно грізні люди
 
Ми не зможемо
Коритись люду

Ми закохані у творчість і в своє буття
Цікавого багато у життях
Проживем щасливо
До путя


Цікавість душу не покинула і любов у серці не загинула
Я як сонечко сіяю
Такою буду і дійду до Раю