волi Бог не всiм давав

Вера Деревьянко
Життя мене зачарувало
Щастя радість дарувало
Я щодня купалася в коханні

Та змінилися всі дні останні
Помер коханий я постаріла
Печаль мене і душечку заїла

Серденько в страху тріпоче
Волі Віра моя хоче

Волі БОГ НЕ ВСІМ ДАВАВ КОГОСЬ КОХАННЯМ ЧАРУВАВ
КОГОСЬ У МУКИ ЗАКУВАВ
ТА ПОРЯД З НАМИ ВІН ШАГАВ
ЛЮБИТИ І СТРАЖДАТЬ ДОПОМАГАВ