Козацькiй iскрi

Олександр Мачула
Я землякам своїм бажаю
звитяг рясного урожаю.
Вони зробили вибір свій
і об’єдналися у рій.

Яскраво, палко, пломенисто –
нехай горить „Козацька іскра“!
Щоб всі веселими росли
й козацькі звичаї жили!

Хай запальний танок єднає,
в навчанні всім допомагає,
веде вас у безкраїй світ –
щасливих вам багато літ!

22.05.2018