Зима

Светлана Минтус
Ось зима до нас прийшла
Сміх і радість принесла
Ми її давно чекали
Лижі, санки готували

Ось і сніг пішов уже,
І малі сніжинки
Тож делять вони до нас,
Як м які хмаринки

Разом з ними і мороз
Нас щипає в щоки,
І на наших сапогах
Вже повно сугробів

Тож зима- це та пора,
Яку люблять всі,
І чекають її всі
І дорослі, і малі