Байка про кабана-капiтана

Владислав Леголас Жданов
У лісі всім хваливсь кабан,
Що відтепер він - капітан,
Що в армії тепер він служить,
З командуванням вищим дружить,
І що тепер, під час війни,
На службі навіть кабани!
Що нишпорять вони лісами,
Шукають міни під полями,
До війська постачають сало,
Коли на складі їжі мало.
Удень та розповідь була,
Вся хаща з гордощів ревла,
Та лихо сталося вночі:
Кнура засмажили в печі!
22.05.2018