Твоя улыбка

Карнилгор
Додолу листя свОє скинуть квіти,
Коли відчують на собі твій біль.
Як небу перестанеш ти радіти,
Накриє землю лютий буревій.

І з крила янгола упАде пір'я,
Як по щоці твоїй стече сльоза;
І з неба зникне ще одне сузір'я,
Коли без тебе знов прийде весна.

Тож посміхайсь частіше, моя мила,
Бо посмішка твоя - то мої ліки.
І коли ти мене ніколи не любила,
Я все одно був твій навіки.

#Carnilgor 2018