Дети Родины Russia clean soul

Тина Шмидт
Сильные дети своих матерей,
Пасмурным утром на подвиг идут,
Ветры стальные их лица сожгут,
Ведь они служат Отчизне своей,

Там, где неведомы страх и упрек,
Они незаметно и смело,
Если нужно, преподадут мужества урок,
Судьба умеет виражи создавать умело,

Им же страх неведом,
Погибнуть за Родину свою и за правое дело...



Матушке России

Strong children of their mothers,
Cloudy morning on a feat go,
Winds of steel will burn their faces,
After all, they serve their homeland,

Where fear and reproach are unknown,
They are imperceptibly and boldly,
If you want to teach courage a lesson,
Fate knows how to create bends skillfully,

They also fear the unknown,
To die for their Homeland and for a just cause...



mother Russia