А вона живе, як всi на свiтi...

Миклош Форма
А вона живе, як всі на світі...
Дивиться, що промінь пише зранку.
Тягне вбік заквітчану фіранку.
Бачить, як ідуть садочком діти.

Поїть квіти чистою водою.
Робить каву, щоб міцна не дуже.
Не пускає сум у світлу душу.
Бавить тіло стравою простою.

Слухає телевізійні байки.
П'є для сну з травички чай тепленький.
І тихенько, м'яко ставить лайки
добрим фото з котиком маленьким...

......

Ірина Бабій