Мистическое

Аристократ Ка
Починалось банально
ми жили із ним удвох
Він кохав мене ніжно
і пив мою вроду за двох
Він любив мене палко
собою затуляв від біди
його погляд гарячий
обпік мої сонячні дні.
Я жила наче в казці
блукала немов у раю
Від обіймів залежна
горнулась під його зорю
Та чи знала, що скоро
закінчиться ця любов
що кохати - це вмерти
і потім воскреснути знов
що душа не залишиться
і ти не заснеш
немов
тебе вбили й залишили
з кулею в рані
кров.
Він прийшов уночі
і сказав ,що зовсім піде
Він знайшов собі іншу
тобі відає твоє серце сліпе
Він просив тебе вибачить
клявся тепер за всі дні
говорив,що кохав
пам'ятаєш ці ночі п'янкі ?
Та зустрів собі іншу
на твою
і його біду
він згубив себе грішного
втратив пам'ять свою
Він не може без неї
він скоро на зовсім іде
Ти не плачеш
Відпустиш його
Нехай з Богом живе..