Травень 3

Дмитрий Погребняк 555
Що дивовижне случається у травні
коли співають солов'ї пісні
і сознаються подругам у коханні
з весняними мотивами і натхненням радості...
Коли у травні цветуть дерева
у білосніжному кольорі усе кругом
тоді весна звісно королева
а далі покривається кульбабами з весняним лугом...
Коли у травні загудуть хрущі
мабудь звісно прийшла тепла погода
потом з грозою будуть дощі
так нагородить наші мрії природа...
Коли у травні з блискавкою гроза
мабудь скоро наступе літо
відтоді на травінках лежить безбарвна роса
дерева омивають хвилями з зеленим цвітом...