Наговiр

Олександр Мачула
Коли сьогодні в місто я збирався,
поскаржилась мені сусідська леді,
що пес її вкусити намагався
й ганявсь за нею на велосипеді.

Щоб наклеп віроломний спростувати,
для того не потрібно Архімеда.
Авторитетно можу всім сказати –
не має мій Барбос велосипеда!

20.05.2018