Вдягну я на тата намисто строкате

Анна Ходко
Вдягну я на тата
Намисто строкате.
Ще й бантик потрібно на чуба вчепить.
Найкращий мій тато!
Люблю я з ним грати,
І навіть коли тато спить.

Зроблю йому щічки,
Сплету дві косички,
Браслети вдягну на зап’ястки й литки.
Прокинеться тато
бадьорий і радий.
І скаже: «Тепер я гарненький такий!»