Мiй кораблик папeровий

Белякова Светлана Николаевна
Мого кораблика паперового,
відпускаю по-хвилям річки.
Хай Дніпро несе його ,
як блискавку Миру,
від рідної Української Землі
в дальнії краї.
Щоб його пізнавали у тую ж саму мить,
пофарбую його у жовто-блакить.
Біжи наша річечка в долини,
шлях-дорога довга у низьці днів .
Неси привітання від України,
моєї рідної Землі.
Усі народи повинні жити,
як брати, не красти чужої Землі.
Хто сіє хліб,пожне Мир,
в хто війну, пожне горе та біду.
Пильнуйте, люди, хай воєн не буде!