Совет

Аристократ Ка
Я не придатна
ні для віршів
ні для любощів
ні для обіймів
Я незалежна
й як висновок
квола й одна
демони люблять сумних і самітних
демони мною нап'ються сповна.
Ночі бувають холодні і довгі
ночі як ті альпійські сніги
марно благати про власне спасіння
ночі мої особисті кати.
Серце то мій споконвічний ворог
серце мене перетворить у пса
я по весні ще чекаю любові
я на весні відкриваю вуста.
Краще коли твоє серце шовкове
краще коли ти не знаєш біди
краще коли ти не вмієш любити нікого
А якнайліпше - спалити мости