Радоница...

Михаил Тарасенко 4
У православіі день такий важливий.
Радониця. День памяті наших батьків
Рідних по крові і плоті. Є можливість.
Всіх усопших поминають і я хотів

Церковну свічку памяті сьогодні запалю
В руки візьму, в підсвічник я поставлю
Святу молитву відкрию вранці, я зроблю
Богослужіння. Батьків я помню і люблю

Як жаль, батьків давно нема зі мною
Мама й Батько приходять в моі сни
До Господа Бога звернуся я молитвою
Душі батьків Господи, Спаси і Сохрани!

Вони живуть давно у Царствіі Небеснім
Де Райськіі сади, Любов і Божа краса
Живуть душі грішні іх, в місці чудеснім
Де Світ Божий озаряє іхні душі, Небеса

Вічна память рідним по плоті і крові
Я буду вічно на Землі Вас пам'ятати
Буду молитися за Вас тепер і знову
Господу Богу молитися за Маму і Тата

Хай Господь Бог Ім земні гріхи прощає
Іх видимі, не видимі гріхи заради Весни
Адже Господь Бог про Іх гріхи все знає
Молю Тебе Господи, Іх Спаси і Сохрани!