Коррупцияга

Василий Бэлэк
Ја;да эмди буржуйлар
Кудай ја;ын ;лешлейт,
Биске јалчы к;р;мдер
Бойысты ла кулданлайт.

Теегинде јаан ишјалын
Уурданышла к;д;рлейт,
Ишјоктулар ј;р;мин
Аркыдашка кийдирлейт.

«А; - јобош!», јамыыркаш;
Акыр болзын, базыныш;
 «А; - јобош!», бийлеениш;
Арай-арай, кулдааныш;
Акыр-акыр, уурданыш!