Пахне весною

Валентина Вересоцкая
Ніченька темна простір сягає.
Всесвіт навколишній споглядає.
Небо схилилось додолу спочити.
Сон надійшов.Як йому не радіти?

Пахне весною. Пахне суцвіттям.
Зоряне небо. Пахучі квіти.
Трави шовкові. Зелений лан...
Око милують.Ти тільки поглянь!

Серце радіє. Серце співає.
Людство чемно весну зустрічає!
Пісня пташина простором лине.
Моя ти священна!Моя Україна!

Травень 2018