у моiй душi печаль. як жаль...

Вера Деревьянко
І страхи і біль в душі від Бога
 тому  молимось і просимо ми прощення у нього
Не мною світ такий будується мною він гіркий смакується
Що на долю упаде все те в душу попаде
А душа не пропаде
В вічність мабуть полетить і буде там напевно жить
Це мене не веселить бо я не знаю як жорстокість побідить
І  між людьмИ відносини змінить