Не твоя

Татьяна Лемешко Безпалюк
Не твоя дружина, не твоя єдина,
Не твоя кохана, НЕ ТВОЯ…
Осінь жовтокрила листячком багряним
Пам'ять лиш залишить, якій не зраджу я.

Ми з тобою милий в осені прощались,
Ти мене в дорозі краще не стрічай.
Що разом не будемо про це добре знали,
Хай наші надії линуть в небокрай.

За вікном вирує весняна погода.
На світанку небо чисте, голубе.
Розпустила квіти калина білим цвітом,
Ти не шли привіти і забудь мене.