Жертовнiсть Жiнки - як жертовнiсть Бога...

Миклош Форма
Жертовність Жінки – як жертовність Бога...
Щодня, щомиті – жертви... Жертви... Жертви...
Нема для Жінки іншої дороги.
У жертвах – від народження до смерті.

І перша жертва – ради чоловіка
того, якого Жінка обирає,
з яким життєвим шляхом йде довіку,
з яким од щастя серце завмирає...

Вже потім буде материнства щастя,
але найперше щастя – це коханий...
Щасливі ті, кому сприйняти вдасться
жертовність Жінки – як Христові рани...