Люблю Украiну

Светлана Дарящая Свет
Люблю Україну, як сонце люблю,
Як небо люблю, і як квіти.
Я тут народилась, і тут я живу,
Тут вчилась ходить, говорити.

Тут вперше побачила краплю дощу,
І райдуги стрічку над полем.
Пісні тут співаю, і вірші тут вчу,
Із друзями ходжу до школи.

І як її можна мені не любить?
Для мене вона - як криниця.
І поїть мене, і здоров'ям живить
Її життєдайна водиця.

І гори Карпат, і безмежні поля,
Ліси, і широкії ріки,
І моря глибінь, і та рідна земля,
Що в серці моєму навіки!

І мамині очі, і серця тепло,
І пісня її колискова.
Крізь роки спливатиме все, що пройшло,
Близька і приємна розмова.

І навіть в чужім у казковім раю
Я думкою буду летіти
До краю того, що як сонце люблю,
І буду ще більше любити!


26.02.2018
м.Київ