Сьогоднi -17 травня - Дeнь вишиванки

Белякова Светлана Николаевна
Сьогодні -  Свято вишиванки,
синок одягнув її зранку.
Таке дивне почуття,
ніби й не минали ті літа,
коли бачила на Сумщині свою рідню
в неї одягнену кожного дня.
Наш національний одяг прекрасний,
додає кожному краси,
колориту життя,
ми зразу між собою схожі,
українці хороші.
Настає тепла днина,
блищить краплинами рос.
Хай буде щасливою наша Вкраїна
навіть в спеку та лютий мороз.
Ми зростаємо міцні,
нам біди не страшні!


Вы можете прослушать данное произведение на канале автора: https://youtu.be/l_YVlOZdTvg