бо без кохання, життя -то неволя...

Виктория 72
думки...)


 доля...

     так, доля...
 
        біжи-не біжи...

           буде те,що написано зверху, кимось...

              кого ,ми ,не бачим ніколи...

                тільки буває ,що сум закриває нам очі...

                коли лихо,все застеляє навколо...

                хочеться долі ,такої,щоб пісні співати...

 жити,радіти,кохати...

      лиш іноді, сумувати...

          доля...всмісхись мені доля...

            бо без кохання ,життя -то неволя...