Духмян сть акац

Светлана Камышная
Біліють китиці духмяні біля храму,
Акацій білих запах там стоіть,
Красуються в природі і по праву,
Даруючи нам незбагненну мить!
Від тих акацій шаленіє літо,
Медами пригощає тут бджола,
І сонце пестить тут теплом і світом,
А я щаслива від краси й тепла!