Набутись разом неможливо

Миклош Форма
Набутись разом неможливо –
це зілля не допить до дна...
...Кохана, ти така вродлива,
що я п'янію без вина,
а ще й вина червоний келих
мені натхнення надає –
я не жалію слів веселих,
і ти сприймаєш все моє,
і ти мене своїм сприймаєш,
мені радієш, мов дитя...
Ти, як і я, напевне знаєш,
що бути разом – сенс життя...