wrong or right...

Ольга Карпилова Окей
Утро — это Планы, Вечер — Желания,
Ночь — Время — Смены караула...

.................... as long
.................... as the wrong feels right,
.................... it's like
.................... I'm in flight high off a love...

© Olga Karpilova  «wrong or right...»