Килэ жырлыйсым

Рябина Хат
Бэхет юктыр инде табалмам,дип
Озгэн идем мин ,сонгы ометне
Син шундый чибэр, дигэн сузлэрен
Ометсез жанга инде нур кертте.

Кунелгэ керден , бер курудэ,дип
Минем йорэккэ очкыннар салдын
Кулымны кысып, ореп жылыттын
Шул коннэн инде , кунелдэ калдын.

Бер кон курмэсэм, сагынам, дисен
Килэ кочасым, назлап убэсем,
Кузлэр, кузлэргэ караган чакта
Йорэген синен, ничек тибэ сон?

Янымда булсан, кулымны кулдан
Ычкындырмыйсын, кысып тотасын
Яратам, диеп, куземнэн убеп
Жылы кочакка мине кочасын.


Белмим ни булыр, алгы коннэрдэ
Буген бэхеттэн килэ жылыйсым
Бар донья буген эйдэ тынласын
Килэ жырларым, сина жырлыйсым