Гатфар

Гулья Мисриханова
 Зи дак1ардихъ жегьил тарар
Цуьк акъайна хъуьрезва заз
Назик мани лугьуз чипин
Хилералди, ягъизва саз.

Рахана зун мад тарарив
Къалурна зи гьалар сефил
Куьн гьар йисуз,  бес зун вучиз
Са сеферда хьанай жегьил?

 Гана заз цуьк , юзурна тан
Эй, инсан зал пехил икьван.
Жезват1ани фад-фад жегьил
Рик1 авач заз , зиди я къван!