Уьндуьш Костя

Гулья Мисриханова
Я аллагь , зун хьана нин тай
Уьмуьрдин гьак1 фена са пай
Гила эхиз жезмач завай
Акъудда за к1валяй Косня.

Кларита эхдай кьван къе
Эхи тежез ама к1вале
Вун дуьньядиз атай т/уькве
Ак/урай Пешапай Костя.

Перемдин цен кьаз масадан
Уьндуьшкайрал ашукь икьван
Рик1 авачир я кьуру тан
Кар къвезмач зи гъиляй Костя.

Гагь жеда вун нер вине кьаз
Уьндуьшкайрик илгьам кутаз
За лугьун мад авай кар ваз
Вегьена зун виляй Костя.

Мад ат/ана чара жуван
Жагъурай ваз еке къажгъан
Чи иесдин Гьахълу  хзан !
Вирида неъ, хъиляй Костя.