Подай Господь

Светлана Камышная
Подай Господь ти цьому Янголятку,
Одужання, щоб вижило малятко.
Щоби на ньому вчилися добру,
Жили в любові, в честі у миру.
Випробування ті не випадкові,
І навіть ті хвороби не спадкові,
То все дається для добра й науки,
Щоб потяглися допомоги руки
Щоб ми духовно у собі зростали,
Наші серця камінчиком не стали.
Дай Боже розуму, любові і добра!
Й буде здорова наша дітвора.