В кова пам ять

Светлана Камышная
Хай пам'ять проросте через віки!
Хай в славі будуть ті чоловіки,
Жінки і хлопці, хто поліг за мир,
За світле завтра, й тому завжди вір.
Життя за просто так не віддаси,
Важкими були давні ті часи,
Війна багато горя принесла,
Одних забрала, інших вознесла,
На то є воля, кожному своє,
Та пам'ять через роки достає,
Нагадує про мир і про війну,
Щоб розуміли, й бачили вину,
Хто нас веде до бід і до страждань.
На захист миру всіх -благає, стань!