Про заначку

Иван Малеев 2
Що це сталося зі мною
в моїй сивій голові
забувати став частенько
і дивуюся собі.

Заховав від жінки
кудись "четвертинку"
не можу згадати
спитаю мабуть жінку.

Бо вона у мене
все на світі знає
що чоловік від неї
де і як ховає.