Ходить вчитель стадiоном. Пiсня на останнiй дзвони

Анастасия Тенжала
Привітання випускникам від учнів 1-го класу

(На мотив "Ходить гарбуз по городу")


Ходить вчитель стадіоном
І шукає всім районом:
"Ой чи живі чи здорові
Старшокласники  зіркові?

Одинадцять довгих років
Ви ходили на уроки.
А тепер у час ранковий
Де подівся клас чудовий ?"

Обізвались старші хлопці:
"Хто там голову морочить?
Наступив вже час прощання
Тож "ґудбай" нудне навчання."

Обізвались і дівчата:
"Скільки можна ще мовчати
Школа це звичайно класно 
Але форма  не сучасна!"

Обізвались вчителі:
"Ви вже зовсім не малі,
Тож не грайте нам на нервах
Галасуйте на перервах."

Дорогі випусники,
Вам бажаєм залюбки,
Щоб ви гарний настрій мали.
Ну а ми - пожартували.