Ми згадаем jj удвох...

Миклош Форма
Ми згадаєм її удвох...
Поговорим про неї тихо.
Кажуть іноді слово «лихо».
Краще тихо сказати: «Бог».

Наймудріша зі всіх жінок,
хто спроможеться співчувати,
та, хто сили знайде кохати,
хто позбавить гірких думок,

хто страждання візьме мої,
хто розділить біду зі мною...
Буде янголом... І земною...
Ось – згадали удвох її...