Хто ти, хто Душу торкаeш

Катерина Жебровська
Й.Брамс – Секстет № 2 соль мажор, тв.36
Національний камерний ансамбль «Київські солісти»

Хто ти, хто Душу торкаєш
Ніжним, легким спогляданням,
В серці Любов’ю співаєш,
Граєш вітанням-прощанням?

Хто ти, хто Світло возносиш
До глибини існування,
Стелеш надії-пороги,
Сієш на них прозрівання?

Хто ти, хто знаєш і віриш
Кожному слову людини,
М’яко даруєш обійми
І розчиняєш провини?

Хто ти, хто сієш свободу
В звуках, миттєвостях, мріях,
Зичиш єству насолоди,
Сни розсипаєш на віях?

Хто ти, хто святиш Любов’ю
Галас і тишу народжень,
Щедро освячуєш долі
Болем і радістю сходжень?

12.05.2018